Prodajni program

POSEBNA PONUDBA II. KLASE

 

Prodajni program Mersteel SSC, d.o.o. sestavlja okoli 7.000 metalurških izdelkov. Bogat asortiman zagotavlja, da sta izbira in kakovost izdelkov v Mersteelu SSC vredni zaupanja in pozornosti naših kupcev. Kakovostni izdelki, opremljeni z ustrezno dokumentacijo, ugodne cene ter upoštevanje posebnih potreb in želja kupcev so naše vodilo pri oblikovanju ponudbe prek razvejane prodajne mreže.

HLADNO VALJANA PLOČEVINA IN TRAKOVI

V okviru programa hladno valjane pločevine in trakov tržimo hladno valjani trak in  pločevino, elektro pločevine, vroče valjani luženi trak, pocinkan trak in pocinkano pločevino. Opremljeni smo s sodobnimi linijami za vzdolžni in prečni razrez, kar nam omogoča potrebno fleksibilnost pri izpolnjevanju kupčevih zahtev in pričakovanj.

HV PLOČEVINA IN TRAKOVI

VROČE VALJANA PLOČEVINA IN TRAKOVI

Prodajno program toplo valjane pločevine in trakov delimo na vroče valjano pločevino iz traku, vroče valjani trak in vroče valjano debelo pločevino.
TV PLOČEVINA IN TRAKOVI

CEVI IN CEVNI LOKI

V podjetju Mersteel Profil, d. o. o. z lastno proizvodnjo zadovoljujemo potrebe kupcev po šivnih ceveh do premera 127 mm, najrazličnejših oblik, od okroglih, kvadratnih, pravokotnih do ovalnih, dolžin do 12 m, z ustreznimi atesti.
CEVI

PALIČNA JEKLA

Naše vodilo je, da našim kupcem želimo ponuditi le najboljše in s tem preseči njihova pričakovanja. Tako se trudimo poleg konkurenčnih cen na trg plasirati kvalitetne izdelke uveljavljenih evropskih proizvajalcev.
PALIČNA JEKLA

NOSILCI IN PROFILI

V Mersteelu SSC vam na vašo željo nosilce tudi razrežemo na točno določeno dolžino in vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.
NOSILCI IN PROFILI

NERJAVNI PROGRAM

Na nerjavnem programu nudimo nerjavno pločevino in trakove, jekla, jeklene žice in cevi.

NERJAVNI PROGRAM

BARVNA METALURGIJA

Na področju barvne metalurgije vam nudimo aluminij, baker in cink ter njihove zlitine, medenino, bron, svinec, kositer in kovinske granulate za peskanje.

BARVASTA METALURGIJA

VARILNOTEHNIČNI MATERIALI

V Mersteelu SSC vam poleg ostalih metalurških izdelkov nudimo tudi bogat izbor varilnega materiala. Največji izbor nudimo na elektrodah in žicah za varjenje.
VARILNOTEHNIČNI MATERIALI